mexico

– NO FILTER NEEDED

 Jeg må si at selv om det har blitt en god del lysere ute, så drømmer jeg meg bort til varmen. Jeg kom over disse mobilbildene da jeg lette gjennom iPhoto etter noen helt andre bilder. Jeg tror kanskje ikke at jeg har vist de her på bloggen tidligere, men de ble tatt i Cabo, Mexico sommeren 2014. Vi var der i et par dager da vi reiste litt rundt i USA, og det var virkelig en helt fantastisk tur. Kanskje den beste turen til og med. Det var en perfekt kombinasjon av alt, og jeg ville virkelig ikke at ferien skulle være over da vi reiste hjem. Om dere vil se flere bilder, så ligger alt jeg blogget underveis under kategorien USA 2014.

I dag reiser kjæresten og jeg hjem til Skedsmokorset for å være hundepassere i helgen. Jeg gleder meg veldig til frihelg, og ikke minst til å få en hel helg med hunden min. Hun er absolutt noe av det jeg savner mest etter jeg flyttet. Det er utrolig hvor mye glede en firbent kan gi, og jeg har store planer om å dulle med henne helt til hun blir lei av meg, hehe.

Håper alle får en super fredag, og ikke minst helg ♡ Kos dere masse!