IMG_1932 2IMG_1949IMG_2041IMG_1966IMG_2050 2

kåpe – river island, bukse – h&m, genser – zara, solbriller – chanel, sko – nike

God morgen hjerter, har dere hatt en fin helg? Kjæresten og jeg har storkost oss som hundepassere denne helgen og det er veldig trist at den er over allerede. I går snødde det omtrent hele dagen, så det ble en skikkelig innedag med en ny serie vi startet med på fredag. Jeg er veldig glad for at A også er sånn som se en episode til, for ellers hadde det nok blitt litt dårlig stemning her i helgen, hehe. Serien heter «The Missing» og vi syns den var veldig spennende! Så det kan jo være verdt å ta en titt på den om du leter etter ny serie å se på.

Vi har også fått sett litt mer på ferien vår til sommeren, og jeg gleder meg så utrolig mye! Selv om det er noen måneder til, så kan jeg nesten ikke vente. Jeg planlegger hva jeg vil gjøre, hvilke antrekk jeg vil ha med og legger gjerne opp hele ferien i hodet mitt, hehe. Det å reise, og ikke minst oppleve verden er noe som står høyt hos meg, og det er virkelig som de sier – travel is the only thing you buy, that makes you richer. Senere i uken kommer det et lite innlegg med reiseplanene for sommeren, så da håper jeg dere sitter klare til å gi masse tips til hva man bør gjøre, hvor man bør spise, osv.

Ha en super søndag alle sammen, ta vare på det siste av helgen ♡