x

– THE PERFECT BLUE WALL –

God formiddag hjerter. Hvordan har uken behandlet dere så langt? Nå er det ikke mange dagene igjen til helg, så det er bare å stå på de siste to dagene før man kan få nyte en liten pause. I dag startet jeg dagen min hos kiropraktoren. Jeg har i mange år hatt problemer med rygg, skuldre og nakke, men enkelte ganger er det så vondt at det går utover hverdagen, og da er det på tide å gjøre noe med det. Det var i hvert fall godt å få høre at det ikke bare er psyken min det er noe galt med, men at jeg rett og slett trenger hjelp. Jeg skal tilbake igjen neste uke, så får vi se hvordan det går etter det. Jeg håper virkelig at det kan bli bedre over tid og behandling, for å gå med konstant smerte gjør deg rett og slett gal, hehe.

Nå er det på tide å komme seg på jobb igjen, jeg ville bare oppdatere dere før jeg løp ut døren. Håper dere får en strålende dag ♡