IMG_2189IMG_2196

– BANANA, STRAWBERRY AND LIME –

Det aller beste med smoothie, sånn bortsett fra at det gir masse energi, er at man kan lage det av hva man selv skulle ønske. Eller rett og slett det man finner i kjøleskapet slik som jeg har gjort nå, hehe. For meg og alle andre som ikke er frokostmennesker er smoothie perfekt om morningen. Man får i seg masse nyttig, det smaker fantastisk godt og man slipper å tvinge i seg noe for å få energi til å starte på dagen. Som blogger er det nesten en skam at jeg ikke er noe glad i kokos, for å pynte smoothien med kokos flak er jo både dekorativt og veldig populært om dagen. Nå skal det sies at jeg gjør mye for bloggen, men å kjøpe det for å pynte og så ta av igjen har jeg holdt meg for god til hittil. Derfor blir det ikke noe fancy smoothie-bilde, men jeg kan love dere at den var veldig god da!

Nå er jeg snart på vei til jobb, siste arbeidsdag før helgen og den skal virkelig smake godt nå! I morgen skal jeg være med til Sarpsborg for å se lillesøster spille kamp. Det er en god stund siden sist, så jeg gleder meg veldig! Det er alltid gøy å se henne spille, og jeg savner det også like mye hver gang. På kvelden har Ingrid og jeg store planer om å dra ut en tur. Det var planen for to uker siden også, men da var sofaen for fristende da det kom til stykket. Jeg satser på at vi kommer oss ut denne gangen, for det er altfor lenge siden jeg har lekt ung nå.

Ha en strålende fredag, og helg babes ♡