IMG_2356

- HELLO, LITTLE FURRY THING -

IMG_2349

- THOSE WHO SEARCH, WILL FIND -

Denne kategorien har jeg helt glemt bort, men nå kommer det endelig en oppdatering igjen! Jeg er jo veldig glad i ebay, og bestiller mye derfra. Noen ganger er det helt katastrofe, mens andre ganger føler jeg at jeg gjør skikkelige kupp! Kuppene skal jeg bli flinkere til å tipse om, og katastrofene går som regel rett i søpla. Denne gangen ble jeg veldig fornøyd, så da må jeg selvfølgelig tipse om disse søte pelsdottene som kan pynte opp hva du måtte ønske.

Jeg kommer nok til å bruke den mest på veskene mine, men det er jo bare fantasien som setter grenser. Den finnes i mange forskjellige farger, og størrelsen var helt perfekt etter min mening. Jeg bestilte til både Ingrid og meg med engang, og pakken kom etter under to uker.

Pelsdotten finner dere her, og prisen med dagens kurs ligger på rundt 16,-