IMG_2744IMG_2745

– EVERY HERO NEEDS BREAKFAST –

I går startet jeg ikke før 13, og ettersom A ikke hadde forelesning utnyttet vi situasjonen og hadde en veldig rolig og behagelig morning. Med en stor frokost og Game of Thrones på skjermen kunne ikke dagen ha startet bedre! Vi bestemte oss for å se gjennom hele serien sånn at vi husker alt til den nye sesongen kommer, og det er jeg veldig glad for nå. Det er så mye jeg har glemt, og ikke fått med meg. Dessuten er det utrolig spennende, hehe. Flere som gleder seg til en ny sesong?

I dag jobber jeg tidlig igjen, og jeg setter utrolig stor pris på de dagene hvor jeg er ferdig på jobb kl. 16. Man får så mye mer ut av dagene, og jeg slipper å legge meg med engang jeg kommer inn døren. Vi har store planer om å gjøre om taco-fredag til taco-torsdag i dag, så jeg kan nesten ikke vente til arbeidsdagen er over, hehe. Det er faktisk først nå de seneste årene at taco har blitt «en greie» for meg. Nå elsker jeg det, og er veldig glad for at A og jeg har innført det en dag i uken.

Senere i dag kommer det et nytt ebay-tips som jeg tror kan falle i smak. Håper dere får en strålende dag så lenge ♡