IMG_2590IMG_2647

– ONE OF MY EVERYDAY JEWELRY –

Dette vil jeg si er et av mine absolutte favorittsmykker, og jeg bruker det hver eneste dag. Jeg lette lenge etter det før vi plutselig fikk det inn på Bjørklund. Det høres kanskje teit ut når jeg sier at lette lenge etter det, for det finnes jo flere steder. Men ikke mange steder i gull til en ok pris. Dessverre (?) må jeg innrømme at jeg har blitt litt miljøskadet etter å ha jobbet her i noen år nå. Jeg vil helst at smykkene skal være i gult eller hvitt gull når jeg først skal kjøpe noe. Rett og slett fordi jeg gjerne vil at det skal vare, og fordi da sitter jeg igjen med noe av verdi.

I dag er det endelig fredag, men det vet dere vel allerede? Hehe. Jeg er overlykkelig ettersom jeg har frihelg, og det skal bli så utrolig deilig å kunne lade batteriene. Formen har vært litt haltende de siste dagene, så det skal bli godt å ta det litt rolig. Det siste jeg vil nå er å bli syk. Heldigvis så pleier jeg å slippe unna med å kun føle meg litt halvveis i noen dager, og godt er det!

Da gjenstår det vel bare å ønske dere en god helg ♡ Håper dere nyter den like mye som det jeg har tenkt til!