sl-1snapchatlatelyDenne kategorien er det lenge siden jeg har oppdatert! Men jeg tenkte jeg skulle prøve å ha den fast på søndager igjen. Det er jo kanskje litt morsomt ettersom man får et bedre innblikk i hvordan jeg er utenfor bloggen. Her ser dere også the feather jacket på, som noen har etterlyst. Det ble også spurt om hvilken størrelse jeg bruker til vanlig, og det er som regel S. Men igjen, jeg har alt fra XS-XL og lar aldri str. definere, hehe. Alt er laget så forskjellig, og om en genser i str. L sitter bedre enn i str. S, så tar jeg selvfølgelig den i str. L.

Bursdagen i går var utrolig koselig. Det ble servert fantastisk mat, gode drinker og utover kvelden ble det en runde med Alias. Jeg håper bursdagsbarnet koste seg like mye som det jeg gjorde, og nok en gang – gratulerer med dagen ♡ Formen min er dessverre fortsatt ikke helt på topp. Formiddagen skal derfor bli brukt til å ligge i sengen og titte på serier.

Håper dere har hatt en strålende helg, og at dere koser dere masse resten av dagen ♡