Processed with VSCOcam with f2 preset

roses

 

– FIND COMFORT IN BEAUTIFUL THINGS AND STAY POSITIVE –

 

Så kom jeg meg ikke unna det å bli ordentlig syk. Etter to timer på jobb i går var det bare å kaste inn håndkle og komme meg hjem. Resten av dagen ble tilbragt på sofaen, mens verdens herligste kjæreste lagde middag og dullet med meg. I dag er formen fortsatt uforandret, så jeg holder sofaen en dag til. Utrolig typisk, nå som været er så fantastisk! Jeg har jo lengtet etter solen i flere uker nå, og skulle helst løpt rundt i gatene med solbrillene på nesen og verdens største smil. Alt er så mye bedre når solen skinner, og jeg føler at jeg går glipp av alt! Men nok syting, det kommer forhåpentligvis flere dager med herlig vær fremover!

Nå skal jeg krølle meg godt under pleddet og slappe av litt igjen. Med litt flaks er jeg tilbake på beina i morgen, noe jeg virkelig håper! Forresten, dere må ikke glemme spørsmålsrunden som er i gang her. En gylden mulighet til å få svar om det er noe dere lurer på. Ha en strålende dag ♡