SPRING FEELING

 

– CAN’T WAIT TO RUN AROUND IN MY CHANEL ESPADRILLES AGAIN –

 

Etter å ha sittet inne og tittet lengselsfullt ut på solen måtte jeg nesten titte litt gjennom bildebiblioteket mitt, og da dukket disse bildene opp. Bildene er fra en herlig ettermiddag da kjæresten og jeg tuslet rundt på Frogner i strålende solskinn. Oslo er virkelig vakkert om sommeren, det er som en helt annen by. Alt lyser opp og virker så varmt og herlig! Det å bare gå rundt og titte på alt det fine rundt seg og kjenne på solen som varmer må være noe av det beste.

Jeg kan nesten ikke vente med å trippe rundt i espadrilles og en lett sommerkjole igjen, og heldigvis så er det kanskje ikke så lenge igjen? I følge bildene mine lå jeg ute i bikini i april en gang i fjor. Riktignok så var det i solveggen hjemme, så det blir kanskje litt vanskelig i år uten balkong og noe annet enn fellesarealer, hehe. Men jeg skal nok få ordnet meg når varmen melder sin ankomst!

Men nå ble det mye babling om været her, veldig typisk nordmann! Formen min i dag er vel litt bedre i hvert fall, og jeg er snart på vei til jobb. Samvittigheten min lar meg rett og slett ikke ta en sykedag til. Jeg får vondt av at jeg snur opp-ned på dagen til personen som må steppe inn og ta vakten min. De fleste føler nok det når de kommer ut i arbeidslivet, i hvert fall i de yrkene hvor man er avhengig av at det kommer noen og dekker for deg. Men jeg skal nok komme meg fint gjennom dagen, og så håper jeg at formen er helt fin til i morgen!

Ha en strålende dag hjerter! ♡