Processed with VSCOcam with f2 preset


– WHEN IN DOUBT, WEAR BLACK –

 

God torsdag alle sammen, hvordan har uken behandlet dere så langt? De fleste har kanskje helg allerede i morgen igjen, og det høres absolutt ikke dumt ut! Selv jobber jeg lørdag, så jeg må vente litt til før jeg kan ta helg. Det skal bli veldig deilig når den først kommer da, søndagen er gull verdt når man jobber alle andre dager! Hvordan ser helgen deres ut? Er det noen som har noen morsomme planer?

I dag står jobb og tur til kiropraktoren på planen. Jeg håper også at jeg kan få lurt med meg kjæresten til å montere skap i kveld slik at det blir ute av verden. Det skal bli veldig godt å få de opp, det løser liksom en problemer som jeg har oppdaget underveis. Skapplass er rett og slett alfa omega, så et tips til dere som er på boligjakt – sjekk at dere har plass til å sette opp en hel haug med skap. Hehe. Selv skulle jeg gjerne hatt bedre plass til det både i gangen og på soverommet. Men det får bli neste leilighet.

Håper dere får en strålende dag alle sammen ♡