Processed with VSCOcam with f2 preset


– HELLO FRIDAY, IT’S AMAZING TO SEE YOU AGAIN –

 

Jeg fikk litt dårlig samvittighet for at jeg har brukt så lang tid på legge ut et ordentlig bilde av the feather jacket på. Så jeg tenkte jeg skulle titte innom for å vise dere mens kjæresten er en engel og lager middag! (Og ja, A er den flinkeste av oss til å lage mat, så han får ofte den æren, hehe.) Men her ser dere i hvert fall jakken. Jeg bestilte jo ganske stor størrelse, og det er jeg utrolig glad for. Lillesøsteren min bestilte to størrelser mindre og den var perfekt til henne, men den var absolutt for liten til meg. Det står heldigvis mål der, og de følte jeg at stemte ganske godt.

Nå skal jeg holde kjæresten litt med selskap på kjøkkenet, så da gjenstår det bare å ønske dere god helg ♡ Håper den blir helt fantastisk!