Processed with VSCOcam with f2 preset


– KIND OF IN LOVE WITH THE COMFY TRENDS ATM –


I går kom venninnen min på jobb i denne ponchoen and looked like a million dollars. Derfor tenkte jeg at jeg kanskje skulle herme litt for å prøve å oppnå samme resultat. Jeg fikk kanskje ikke million dollar looken som hun hadde, men jeg elsker ponchoen! Den er perfekt å kaste på seg over en skinnjakke nå som temperaturene er bedre, men det fortsatt ikke er helt vår. Jeg elsker også at fargekompinasjonene i ponchoen gir så stor frihet til hva man kan style den til. Den passer til både lyst og mørkt, og det gir jo en stor fordel. Pochoen er fra BIKBOK, og er nå på salg til 149,-. Hva syns dere?

Snart står jobblørdag på planen, men før det skal jeg kose meg med en god frokost og litt serietitting med kjæresten ♡