Processed with VSCOcam with f2 preset


– LET’S ANSWER SOME QUESTIONS –

 

Beklager litt sen oppdatering. Vi fant ut at vi skulle ta frokosten ute i dag, og gå en liten tur i det fine været. Nå sitter vi mette og fornøyde, og A svarer på spørsmålene deres. Svarene kommer på svensk, og det håper jeg går fint. Jeg har oversatt de «vanskligste» ordene, men om det er noe dere ikke skjønner så er det bare å spørre. Enjoy ♡

 

Hvilke egenskaper ser du etter i en jente?

Egenskaper är allt för svårt att leta efter, självklart kan man hitta en person som uppfyller det mesta av det man föreställt sig, men är man för hård på det så slutar det ofta upp med en liten lägenhet och allt för mycket katter. Det jag letade efter var en jente som passade min personlighet och gemensamma interesser.

Hva falt du for først hos Karoline?

Det absolut första var hennes otroligt vackra utseende och underbara leende. Under tiden jag lärde känna henne så var det hennes personlighet som slog spiken i kistan.

Hva liker du best med Karoline? (både personlighet og utseende)

Och nu ett lite seriösare svar, det jag liker best med karoline är att hon är en väldigt driven och målmedveten, bestämmer hon sig för något så är det inte mycket som står i vägen. Det är en egenskap som jag verkligen avgudar hos henne.

Hva irriterer deg mest med Karoline?

Att hon alltid ska ha rätt.

Hva er det beste med Karoline?

Att hon i större sällskap inte bara tänker på sig själv, utan ser till att ta hand om alla och få dem att känna sig inkluderade. Vilket är en egenskap jag gillar väldigt mycket!

Nevn tre positive og negative sider ved Karoline (personlighet)?

Positiva:

Målmedveten

Givmild

Kärleksfull

Negativa:

Envis

Lite pessimistisk lagd (hehe, realistisk heter det)

It’s the Karoline way or no way

Hva var ditt førsteinntrykk av Karoline?

Holy shit, hon är den vackraste jenten jag någonsin sett!

Hvilket av Karoline sine antrekk som hun har lagt ut her syns du er finest?

IMG_2228

Vil du ha barn? Hvor mange?

Jag vill ha två kanske tre barn.

Har du lyst på hus eller leilighet?

Tills första barnet kommer ska vi ha ett hus inom ett år.

Skal du begynne å snakke norsk snart?

Jag överväger färöiska eller isländska.

Kan du vise det fineste bildet du har av Karoline?

Jag hade mer än gärna gjort det, men tror inte Karoline ger sitt ett godkännande till det…

Skal dere få barn snart???

Det är väl ca 4.5 månader kvar tror jag

Skal dere flytte sammen fulltid?

Mitt mål innan jag träffade denna underbara dam var att jag skulle studera klart innan jag flyttade ur av min nuvarande lägenhet. Men vem vet, det kanske blir tidigare än så.

Hvordan synes du det er å være «fotografen» til Karoline? Kjæresten til en blogger blir automatisk tildelt den jobben enten om man vil eller ei. (hihi)

Ja det har du helt rätt i, nu är jag tydligen bloggfotograf vilket jag faktiskt trivs ganska bra som.

Har dere noen planer om å bli samboere permanent i nærmeste fremtid? I så fall, hva er det du gleder deg mest til/gleder deg minst til?

Det jag mest av allt ser fram emot är att ha någon att laga mat till, det är så mycket roligare att laga mat till någon än enbart till sig själv. Och så klart brunch, i love those fucking brunches. Och såklart vakna upp bredvid k-line varje morgon.

IMG_6768 IMG_6775

Hva er dine mål for livet, og hvordan synes du det er å bo i Norge i forhold til Sverige?

Mitt mål är att kunna resa när jag känner för det, uppfostra mina barn i ett fint hus och k. Jag trivs väldigt bra här i oslo, det är inte direkt stor skillnad från Sverige. Det enda som jag saknar med att bo i Sverige är matkulturen, mitt älskade ica och familjen.

Hva er det mest romantiske Karoline har sagt til deg? Og hva er det mest romantiske hun har gjort for deg?

Det mest romanistiska hon har sagt, det är en bra fråga, men det som jag kommer att tänka på nu är en kväll vi precis gått och lagt och hon låg med huvet på mitt bröst hör jag ”Jag skulle inte byta bort det här ögonblicket mot något, inte ens en chanel veske.”

Hva er det mest romantiske du har gjort for henne?

Det lät jag Karoline svara på. Kanskje överraskat henne på jobb med blommor eller överraskat henne med frukost på sängen.

Hvordan holder dere «gnisten» oppe?

VI fortsätter överraska varandra med småsaker, allt ifrån en trevlig middag ute till kanske små gaver.

 Hvem av dere er flinkest med husarbeid?

Hon är lite mer renslig av sig och duktig på att städa, och jag gillar att laga mat så jag är kocken.

IMG_1072

Hva synes du om at Karoline blogger?

Det liker jag, bara det inte tar upp allt för mycket av hennes tid. Jag tycker alltid det är lika kul att läsa vad hon skriver. Men ibland kan det vara lite drygt, som när vi går ut och äter eller fikar så måste jag vänta tills hon blivit nöjd med fotograferingen av maten innan man får hugga in. (ja, jag älskar mat)

Er du vegetarian alex? Syns huden din er så pen.

Nej det är jag faktiskt inte, men jag brukar smörja in kroppen i kvarg varje fredag för att ge den en härlig pro-glans.

Har du altid haft langt hår?

Yes, tro det eller ej så föddes jag med hår till axlarna, det har varken växt eller blivit klippt. Det lixom bara är där.

Tenker du å frie til Karoline i Paris?

Hemlis

Jeg syns vennen din Olle er veldig sexy, vad liker ham for jenter?

Ledsen att jag behöver vara den som säger det, men Olle spelar faktiskt för samma lag. Han är den som blir ledd på ett dansgolv, och är alltid den som blir buren till sängen.