Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset


– BREAKFAST DATE ON A SUNNY SUNDAY –


I går hadde vi en superkoselig siste formiddag før A reiste hjem til Sverige. Vi fant ut at vi skulle gå ut for å spise frokost, og testet for første gang Stockfleths som faktisk er en av mine nærmeste naboer. Nesten litt flaut å si at det er første gang vi er der når det ligger så nære, men vi kan jo skylde på at vi har konsentrert oss om å teste middagsmulighetene rundt i steden, hehe. De har vi forresten konkludert med at vi er svært fornøyde med!

 I skrivende stund er vi kommet godt over halvveis på mandagen, og for meg betyr det at det kun er en arbeidsdag igjen før påskeferie. Og det i nesten en hel uke! Jeg er overbegeistret, og kan nesten ikke vente med å reise hjem til familien. I går kveld var visst både mormor, bestefar og onkel på middag, uten at jeg fikk vite det. Og jeg skal innrømme at jeg følte meg litt ensom der jeg satt i sofaen i den lille leiligheten min. Litt snurt var jeg også, hehe. Men sånn er det vel når man skal leke voksen og flytte for seg selv! Jeg får bare håpe at mamma tar dette som et hint, og at jeg blir invitert neste gang, hehe.

Håper dere får en super kveld ♡