Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

– SUNDAYS ARE FOR COMFY CLOTHES AND WALKS IN THE SUN –

 

God mandag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? ♡ Det virket som at det var flere som syns det var gøy med spørsmålrunden til A, og det syns vi også! Han hadde litt problemer med å holde seg seriøs på alle spørsmålene, men det hadde nok jeg også hatt, hehe. Jeg syns det var tøft av han å i det hele tatt være med, og det er koselig at han stiller sånn opp når det kommer til min lille hobby.

Selv om vi brukte formiddagen ute i går, så nektet jeg å ha på meg noe annet enn sweatpants. Søndager er for meg det samme som comfy clothes, og det er den ene dagen hvor jeg som regel har helt fri og kan ha på, og ikke minst gjøre hva jeg vil. Heldigvis så er det litt ok om dagen å kle seg comfy, og det utnytter jeg til det fulle.

Nå er det på tide å komme seg på jobb, ha en strålende dag babes ♡