Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset


JACKET – EBAY, PANTSH&M, BAG – CELINE, SHOES – NIKE, SUNNIES – CHANEL


God formiddag hjerter! Tenkte jeg skulle titte innom for vise dere noen bilder som kjæresten og jeg knipset på vei til jobb en dag forrige uke. Har han ikke blitt flink bak kamera? Jeg syns i hvert fall at han har blitt veldig flink! Og det er utrolig morsomt, for han er faktisk en av de første som tar bilder av meg som aktivt går inn for å finne nye vinkler og som hjelper meg med forslag. Dere kan tro jeg er begeistret for dette, og jeg gleder meg utrolig mye til å ta masse fine bilder på alle feriene til sommeren. Nå gjelder bare at jeg blir litt mer komfortabel og flink foran kamera, hehe.


 Hva syns dere om antrekket? ♡