Processed with VSCOcam with f2 preset


NEVER SATISFIED –


Dette vinduet blir jeg aldri helt ferdig med, haha… Jeg føler alltid at det er noe som mangler, eller så blir jeg lei av det etter en uke. Derfor blir små justeringer gjort hele tiden, og denne gangen har tre mini vaser fra Kähler fått være med på dansen. Jeg tipper dere begynner å bli ganske lei disse bildene, og jeg lover at neste gang jeg poster et bilde fra favorittvinduet så skal det være mer enn små justeringer som har blitt gjort.Processed with VSCOcam with f2 preset


I det siste har jeg virkelig begynt å crave litt rosa detaljer her i leiligheten. Ikke sånn at jeg vil ha rosa puter, rosa duker og alt annet i rosa. Men mer slik at det kunne vært pent med litt rosa blomster, og kanskje en coffee table book. Det må være noe med at våren kommer, og at man da gjerne vil ha litt mer farger på både klær og hjem. Dessuten så syns jeg at rosa er en farge som går veldig fint til gulldetaljene jeg har her i leiligheten. Jeg tar veldig gjerne imot tips om dere har noe som dere tror kan passe inn her!


Her på fjellet koser vi oss max forresten, og det håper jeg dere gjør også! Xx