ab1


WWW.MALLYANDTHEMOON.COM


Da Elise Bahia sluttet å blogge var jeg på gråten. Jeg virkelig elsket å se verden gjennom hennes øyne. Hun reiste til steder jeg ikke engang hadde tenkt at jeg ville til, og jeg drømte meg bort i de fantastiske bildene hennes. Siden den gang så har jeg savnet en slik blogg til å inspirere meg, men nå har jeg funnet en som jeg syns dere bør titte innom. Og jeg trengte ikke gå lenger ut enn i min egen familie. Min tremenning har nemlig en helt fantastisk blogg med utrolig inspirerende bilder. Da jeg først begynte å se, så måtte jeg bla meg gjennom alle sidene. Jeg klarte rett og slett ikke å slutte. Ikke bare tar hun utrolig flotte bilder, men hun reiser til spennende steder som jeg aldri har hørt om. Plutselig så var mitt største ønske å reise til en by i India, en liten fargerik by som ser helt utrolig ut.


ab2


For meg er det viktigste med en slik blogg at den tar for seg reisemål som ikke er en selvfølge. At den inspirerer til å dra til steder som ikke er typiske turiststeder. Jeg vil at noen skal pushe og inspirere meg til å se steder i verden som jeg ikke hadde kommet på selv. Og det har virkelig denne bloggen gjort for meg. Den siste uken har jeg gått rundt med en rastløshet, og en lengsel etter å reise jorden rundt. Reisebudsjettet for i år er dessverre sprengt, men neste år vil jeg gjerne prøve noe nytt. Jeg leker med tanken på 3-4 uker i strekk med reise, og de to største ønskene akkurat nå er Asia og Sør-Amerika. Men vi får se hva fremtiden bringer, aller først er det planlegging av sommerens reiser som står for tur og det blir utrolig gøy det også!


ab3