sl2snapchatlately

God søndag ettermiddag alle sammen ♡ Har dere hatt en fin helg, og ikke minst en fin påske? Jeg har hatt det veldig fint, både på fjellet og her hjemme, derfor har det også vært litt stille her. Nå er det snart tilbake til hverdagen igjen, men heldigvis har vi enda en fridag å kose oss med før den tid. Morgendagen skal brukes til å få i stand litt i leiligheten igjen, og det skal bli godt. Hele familien skal være med for en ny dugnad, og jeg tror alt blir veldig bra. Ting tar tid altså, det er jo snart fem måneder siden jeg tok over og jeg føler at jeg fortsatt ikke er ferdig!

Sist søndag glemte jeg hele snapchat lately, men som dere ser så er det ikke akkurat mye som har hopet seg opp over de siste to ukene. Så det var kanskje like greit, hehe. Men her ser dere i hvert fall litt bilder fra den siste tiden. Jeg kunne virkelig ønske jeg visste hvordan jeg la til snapchatfilmer her også, for vi filmet litt da lillesøster pisket Ingrid og meg rundt på treningssenteret i stad. Det hadde nok vært veldig morsomt for dere å se, hehe. Jeg er virkelig helt ødelagt i beina nå, og jeg gruer meg til hvordan det blir de to neste dagene. Vi fikk i hvert fall en veldig fin økt, og det var godt å løfte litt igjen.

Håper alle får en super søndag, og at dere nyter resten av påsken ♡