adlinks

overtheknee


1 – HER / 2 – HER / 3 – HER / 4 – HER / 5 – HER / 6 – HER / 7 – HER

 

Jeg vet ikke helt med dere, men jeg er ikke helt ferdig med over the knee boots enda. Det kan gjøre så mye med et antrekk, og selv skulle jeg gjerne hatt et par i samme farge som nr. 3 over her nå som våren er på vei. Jeg har fra før to par sorte, et par flate og et par med litt høyde som begge blir flittig brukt. Selv liker jeg best å bruke de til kjoler og skjørt, men det er utrolig stilig til jeans også. Et par fra Stuart Weitzman står selvfølgelig på ønskelisten, men det finnes så mange fine, rimelige alternativer så jeg føler ikke at et slikt kjøp kan rettferdiggjøres. Alle parene over ligger mellom 549,- og 649,- og er etter min mening gode alternativer.

Hvilket par er din favoritt? Jeg holder en knapp på nummer 3 ♡