laa


– NEW READING LAMP FOR THE LIVING ROOM –


På mandag flyttet det inn en ny, liten ting i leiligheten. Nemlig denne messinglampen. Den passet perfekt inn ved siden av sofaen, og står veldig godt til mitt lille stuebord. Som dere sikkert har skjønt så har jeg en liten ting for gullfargede detaljer. Det bryter litt mot det hvite og grå, og skaper litt dybde og spenning. Jeg begynner å bli så fornøyd med leiligheten min nå, og det er virkelig en god følelse.

I dag fikk jeg startet dagen med en skikkelig treningsøkt. Både rygg og armer fikk kjørt seg, og nå er det å bare løfte armene opp i det hele tatt ganske tungt, haha. Men det er jo også det beste etter trening, følelsen av at man virkelig har gjort en innsats. Og det som er best med det igjen er at uansett om man er godt eller dårlig trent, så får man den samme følelsen etterpå! Er dere ikke enig?

Håper dere får en flott torsdag ♡