sl4snapchatlately

Da var nok en uke over, går det ikke fort? I går da jeg stod på jobb føltes uken veldig lang, men nå som søndagen er kommet og jeg ser tilbake så har det gått i rekordfart. Jeg kan ikke helt tro at vi er i april allerede, og herfra kommer tiden til å gå enda raskere. Forresten, hvor deilig er det ikke at klokken er stilt? Spesielt med at det er lysere om ettermiddag? Jeg syns det er helt fantastisk! Ikke bare er det mye koseligere å gå hjem fra jobb når det er lyst, men det er jo faktisk mulig å ta bilder til bloggen andre tider enn kl. 12 på dagen. Nå begynner det å bli slik at man har lyst til å være ute på ettermiddagen, og ikke bare løpe hjem så fort man er ferdig for dagen. Og det er så deilig!

I år er som dere ser lillesøsteren min russ, og kan vi ikke bare ta to minutter til å snakke om det? For som den hønemoren jeg er, så gruer jeg meg. Kanskje nesten like mye som mamma, eller mer, ettersom det ikke er mange årene siden jeg var der selv. Jeg vet jo akkurat hvordan ting var da jeg var russ, og om jeg skal dømme etter russesangene som har vært nå de siste årene så har ikke ting blitt bedre. Jeg husker alt det latterlig dumme vi gjorde, hvordan alle sperrer forsvant og hvordan man tok dag for dag uten å tenke på den neste. Det var utrolig gøy, og jeg har selv så mange minner som jeg aldri skulle vært foruten. Men det å tenke på at min lille, lillesøster nå skal være like crazy er faktisk litt fælt. Det er sikkert fordi det er en del år mellom oss, og jeg har et enormt beskyttelsesinnstinkt ovenfor henne som gjør at det knyter seg litt i magen. Jeg skulle rett og slett ønske det var søskenrulling hver dag, bare så jeg kunne fått passet på henne, hehe. Det er ikke bare-bare når småsøsken blir store.

I dag er det ganske mye som skal gjøres, så nå skal jeg få opp kjæresten slik at vi kan spise en god frokost før dagen starter. Håper dere får en super dag alle sammen ♡