Processed with VSCO with f2 preset


– PLEASE TAKE ME BACK TO PALM TREES AND WARM WEATHER –


God fredag alle sammen! Er dere klare for helg? Det er absolutt jeg! Helgen min består av jentekveld på både fredag og lørdag! Jeg gleder meg veldig til begge dagene, og ordentlig kvalitetstid med de herlige jentene mine! I kveld kommer Elin og Anette over, og på menyen står sushi, vin og catching up. Det er altfor lenge siden sist, og vi har så fryktelig mye å snakke om. Det er så herlig å bare kunne snakke om alt mulig helt uten filter, og det er ingen jeg ler så mye med som disse to jentene. Så jeg kan nesten ikke vente til at kvelden skal starte!

På lørdag er det Ingrid som kommer over på sleepover, og vår kveld står fortsatt åpen. Det kan ikke gå feil uansett hva vi bestemmer oss for å gjøre, så det er også noe jeg gleder meg veldig til!


IMG_8118IMG_8247IMG_8144


– TO SUNKISSED SKIN AND BEAUTIFUL ENVIRONMENTS –


 Sånn ellers drømmer jeg meg tilbake til Palma de Mallorca, deilig temperatur og koselig selskap. Turen jeg hadde i høst med damene i familien er noe jeg virkelig lengter tilbake til. Champagnefrokost hver dag, akkurat passe temperatur og flotte omgivelser hadde jeg absolutt ikke takket nei til nå. Jeg ble virkelig så positivt overrasket over stedet, og jeg har veldig lyst til å reise tilbake dit. Man får litt av alt i den byen, og det kunne ikke passet meg bedre.

Vi bodde på et hotell som het Meliá Palas Atenea. Der hadde du båtene rett utenfor, og verdens beste frokost med absolutt alt du kunne ønske deg. Jeg som virkelig elsker hotellfrokoster ble helt satt ut når jeg fikk se utvalget, og var veldig fornøyd med dette! Sånn ellers ble jeg minst like satt ut over Catedral de Mallorca og området rundt. Så utrolig vakkert! Det er noe dere absolutt må få med dere om dere skal dit. Altså, det er jo umulig å ikke se den fra veien, men dere bør ta turen up close, og bare gå i området rundt. I hvert fall om dere som meg, setter pris på vakre ting.