produktene er sponset

IMG_6153IMG_6083IMG_6133IMG_6058IMG_6105vive la france. glossybox feat l’oréal paris.

Da jeg kom hjem fra Spania lå denne herlige glossyboxen og ventet på meg. Jeg syns virkelig at glossyboxene bare blir bedre og bedre, og denne er jeg storfornøyd med. Dette var en pakke i samarbeid med l’oréal paris, og derfor var det kun produkter derfra.

Pakken inneholdt:

♡ l’oréal paris color riche le vernis

♡ l’oréal paris color riche lipstick

♡ l’oréal paris elnett satin normal hairspray

♡ l’oréal paris nutri gold extraordinary oil face

♡ l’oréal paris brow artist plumper, dark brown

♡ l’oréal paris elvital extraordinary oil mask (ikke avbildet)

♡ og en veldig praktisk liten mappe.

Jeg gleder meg veldig til å prøve alle produktene. Hårsprayen og masken har jeg brukt tidligere, men resten blir en first-time opplevelse. Jeg er spesielt spent på nutri gold extraordinary oil face. Jeg er så dårlig til alt som er av hudpleie, så jeg blir utrolig glad hver gang det dukker opp noe til huden i disse pakkene slik at jeg kan prøve meg litt frem uten å bruke tusenvis av kroner.

Hva syns dere om pakken? Noen som har testet ut de forskjellige produktene før? ♡