God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? ♡ Min har vært helt fantastisk! I går feiret vi mamma sin 50 årsdag med familie, masse god mat og ikke minst deilige kaker. Vi hadde det så koselig i går, noe vi alltid har i familieselskaper og latteren satt løst. Jeg har også hatt fri hele helgen, noe som har vært utrolig deilig.

Helgen startet faktisk med at jeg vant en budrunde. På en leilighet. Midt i Oslo. Kan dere tro det? For jeg kan fortsatt ikke det, hehe. Det må ha vært de lengste timene og minuttene i hele mitt liv, og på slutten var jeg så nervøs at jeg nesten begynte å gråte. På jobb, hehe. Heldigvis kom Chahinez og holdt meg oppe de siste 20-30 minuttene – noe jeg er sykt glad for! Da megler ringte og sa at leiligheten var min var det tusen følelser som gikk gjennom kroppen. Både Chahinez og jeg hoppet, skrek og lo, og jeg må innrømme at det kom noen gledestårer. Jeg kan nesten ikke vente med å overta, og A er allerede lei av maset mitt om maling, møbler og interiør, hehe.

14_1238363205_xl

En liten sneak-peek. Leiligheten er absolutt ikke stor, men den har alt jeg ville ha! Jeg var ute etter en klassisk 1890-talls leilighet med store vinduer, og at denne i tillegg hadde både stukkatur og rosett var mer enn jeg kunne drømme om. Høyt under taket, brede vinduskarmer og masse sjarm. Leiligheten er egentlig helt flytteklar, men det er noen små ting jeg kanskje vil gjøre før jeg flytter inn. Som dere sikkert skjønner så kommer til å bli en del leilighet- og interiør-snakk fremover, så jeg håper dere holder ut, og kanskje til og med liker det!

Nå skal jeg runde av og starte dagen her! Håper dere får en superfin dag og koser dere masse ♡