IMG_8695IMG_8786IMG_8696IMG_8768IMG_8740

Genser – bikbok, Skjørt – zara, Vest – mamma sin, Støvletter – h&m, Veske – tory burch

God fredag! Hvordan har dere det? Tenkte jeg skulle stikke innom for å vise dere onsdagens antrekk. Eller i hvert fall starten av dagen. Jeg skal ærlig innrømme at støvlettene ble byttet ut med chanel espadrilles før jeg startet min ni timers lange jobbvakt, hehe. Jeg regner med at det snart er helg for de fleste? Må si jeg er litt misunnelig, selv har jeg et par timer i dag, og åtte timer i morgen på jobb før jeg kan juble for helg. For ja, jeg teller faktisk ned. I hvert fall denne uken. Den har vært utrolig lang, med veldig mye som har skjedd og som masse som må fikses, så helgen er veldig velkommen når den melder sin ankomst. Men jeg skal ikke klage, jeg har det utrolig fint om dagen!

Håper alle får en super helg og en morsom halloween – kos dere masse! ♡