innlegget inneholder adlinks

grey

1 – her, 2 – her, 3 – her, 4 – her, 5 – her

Selv er jeg fryktelig glad i å kle meg i fargene sort, grått og hvitt, spesielt nå på høsten. Når man er trøtt, kald og egentlig kun vil daffe rundt i pysjen resten av dagen, så er det utrolig deilig å kunne kle på seg en pen knit. Det syns i hvert fall jeg! Jeg skulle gjerne hatt alle disse i skapet nå som kulden er kommet for å bli, perfekte for slike som meg som fryser nesten konstant.

I dag er gulvet klart for det tredje og siste strøket med maling. Det blir sååå fint, og rommene ser plutselig littegranne større ut. Gleder meg veldig til å vise dere altså! Etter at jeg skrev at jeg håpet at mye vil være klart til lørdag, så ble det egentlig ikke noe alternativ at det ikke skulle være klart til da. Så nå har jeg allerede invitert noen av jentene over, og resten av uken blir ganske hektisk for å gjøre ting klart til da! Alt vil nok ikke være på plass, men det er jo greit at gjestene har noe sted å sitte, hehe.

Ha en fin dag alle sammen ♡