IMG_9014

Hei hjerter! Det ble plutselig et lite opphold, og jeg tror nok de fleste vet svaret på hvorfor. Det å pusse opp, flytte, jobbe og blogge samtidig gikk liksom ikke helt, og jeg kunne jo ikke droppe jobben heller, så da var det bloggen som dessverre måtte legges bort. Jeg håper de fleste godkjenner den unnskyldningen, og tenkte jeg skulle smiske med resten av dere med litt detaljer fra leiligheten. Ting er liksom ikke helt på plass enda, og jeg har heller ikke funnet ut helt hvordan jeg vil ha det. Men jeg trives ganske godt, så det får bare komme når det kommer.

IMG_8964

På lørdag var noen av mine herlige jenter her på innflyttnigsfest, noe som var utrolig koselig! Det var liksom etter den kvelden jeg begynte å føle at leiligheten var min, og jeg begynte å se på dette som et hjem. Så tusen takk jenter, både for gaver og kvelden, i love you … Til lørdag igjen er jeg klar for innflyttningsfest nummer to! Ettersom leiligheten ikke er så altfor stor, så måtte jeg nesten dele opp for å kunne invitere alle jeg ønsket. Og nå til helgen er det jobb-jentene sin tur. Vi er en så herlig gjeng som trives veldig godt sammen utenfor jobb også, så jeg gleder meg enormt mye!

IMG_8974

Men sånn ellers vil jeg bare takke mamma, pappa og kjæresten for all hjelpen jeg har fått i det siste! De har virkelig vært helt utrolige, og jeg hadde ikke klart dette uten de. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har så snille folk rundt meg, som virkelig stiller opp ♡

Ha en strålende dag alle sammen! xo