IMG_9308IMG_9291

God mandag dolls! Har dere hatt en fin helg? På lørdag hadde jeg innflyttningsfest nummer to, og en veldig koselig kveld! Jeg har så fine kollegaer og eks-kollegaer som jeg har det så utrolig morsomt med, både på og utenfor jobb. Det er virkelig gull verdt med et godt miljø på arbeidsplassen, og det er noe jeg setter stor pris på! Dessuten kjenner disse jentene meg så altfor godt, bare se på de fine innflyttningsgavene jeg fikk! Disse tingene stod bokstavlig talt øverst på ønskelisten min etter gavene sist helg, så jeg ble helt overlykkelig og litt rørt over at de traff så godt, hehe.

I går dro jeg hjem til mamma og pappa for å tilbringe søndagen der. Det var veldig etterlengtet og godt. Mamma sin fantastiske middag og litt kvalitetstid med hele familien! Jeg tror jeg savner de og huset mer enn de savner meg, for da jeg spurte pappa og lillesøster om de savnet meg hjemme så fikk jeg til svar at jeg var like mye hjemme nå som tidligere, så egentlig ikke. Selv føler jeg at jeg har bodd i leiligheten i flere måneder allerede, og at det er lenge siden jeg var «hjemme» selv om jeg sov der sist tirsdag også, hehe. Jeg er i hvert fall veldig glad for at det kun tar 15 min å kjøre fra dør til dør, og at jeg kan reise hjem til barndomshjemmet så ofte jeg bare vil.

Håper alle får en fin start på uken, og at mandagen blir alt annet enn blå ♡