sponset behandling

IMG_6342

-Lashes by Agnes, Neglhuset

God søndag og første advent alle sammen ♡ Har dere hatt en fin helg? Selv har jeg hatt en veldig fin helg, i går var jeg med damene i familien på en liten årlig juletur. Det var utrolig koselig, og ettersom vi var innom Sverige så fikk jeg tatt min første store matshopping, hehe. I dag er ikke formen helt på topp, det var litt kaldt i går, så både halsen og resten av kroppen kjenner litt på det. Heldigvis er det søndag, så jeg har en dag å komme meg på til uken starter igjen.

 På tirsdag er det jo desember allerede, og jeg gleder meg som en liten unge. Ukene fremover blir nok ganske hektiske, det er de alltid når man jobber i butikk. Selv elsker jeg farten som er i butikkene da, og etter å ha fått en smakebit på rushet som var på black friday så gleder jeg meg enda mer! Vi snakker løping mellom varer og kasse, pakke inn over femti pakker hver om dagen og masse julekos med de beste kollegaene. Det høres kanskje ikke sånn altfor gøy ut, men det er veldig morsomt altså, hehe.

I dag har jeg en del å surre med, så jeg tenkte egentlig bare å titte innom! Håper dere koser dere resten av dagen, og lader opp til en ny uke, så snakkes vi snart ♡