IMG_0200IMG_0219

– THE BEST FEELING IN THE WORLD –

I dag fikk jeg endelig samlet meg til å ta årets første treningsøkt. Og gud, så deilig det er å få det overstått. I fjor startet året treningsmessig veldig bra, men det dabbet ut når sommeren kom, og jeg kom aldri helt i gang igjen. Det merket jeg veldig på kroppen. Jeg har vært utrolig sliten helt fra sommeren og til nå, og det eneste jeg har villet gjøre så fort jeg har hatt fri er å slappe av. I år vil jeg veldig gjerne klare å holde den gode trenden hele året, og det håper jeg virkelig at jeg klarer.

Om noen har noen gode treningsprogrammer de vil dele, så legg gjerne igjen en kommentar! Det er så fort gjort å bli sittende fast i det samme, gamle programmet og det er alltid morsomt å prøve noe nytt. Selv skal jeg prøve å fokusere mest på rumpe, mage og rygg i år, men jeg liker også godt øvelser der man bruker stortsett hele kroppen. Kostholdet har også fått noen endringer den siste uken, og det merkes allerede på kroppen – faktisk! Det er utrolig hvor lite som skal til, og det er jo selvfølge at kroppen fungerer best uten godteri og så mye sukker. Jeg håper at energien vil komme sakte, men sikkert med disse endringene og krysser alt jeg har for det.

Håper alle har en super helg, og at dere koser dere masse! I morgen kommer det oppskrift på kveldens middag, så det er bare å glede seg ♡