IMG_0248IMG_0262– THIS IS THE YEAR –

Som jeg har nevnt på bloggen tidligere, så er jeg helt avhengig av min agenda. De fleste syns kanskje det holder med kalenderen på mobilen, men jeg liker å ha det med penn på papir. Dessuten blir den også brukt som lommebok, passet får plass når jeg er ute og reiser, og den rommer generelt det meste. Jeg var så heldig at jeg fikk årets ark til jul, og de har allerede vært gode å ha. To ferier har allerede blitt booket etter det nye året startet, og så har vi jo Paris i juni som jeg fikk av min kjære til jul. Ellers så blir den fylt med jobblister, venninne-dater, småturer, vippetimer og ting jeg må huske på. Jeg brukte den også flittig da jeg gikk på skole, da ble det skrevet opp leselister, frister, osv. Fantastisk liten ting altså, hehe.

Hvordan har helgen deres vært? Noen som har gjort noe gøy? ♡ Da klokken slo 16 på fredag løp jeg nærmest mot toget hjemover, og her blir jeg til i morgen. Altså hjemme hos mamma og pappa. I går var det bursdagsfeiring for min flotte tante, med masse god mat og herlige samtaler. I kveld blir det rolig jentekveld med take-away og håndballkamp!

Kos dere masse resten av søndag, så hører dere mer fra meg i morgen ♡