IMG_0864IMG_0831

– SUNDAY WORKOUT WITH BESTIE –

God søndag alle sammen! Har dere hatt en fin helg? Min startet fantastisk allerede på fredag da min navnesøster, Karoline kom over på jentekveld. Vi skrudde litt IKEA møbler, spiste en velfortjent middag og jeg fikk utrolig mange gode tips til leiligheten! Nå gleder jeg meg bare til alt er klart, noe som fohåpentligvis er ganske snart. På lørdag kom Ingrid på sleepover, og vi koste oss i kjent stil. I dag har vi til og med fått testet litt nye øvelser på treningssenteret, noe som var både gøy og litt frustrerende, hehe. Enkelte får bli med videre, mens andre ikke akkurat fikk status som ny favorittøvelse. Det blir i hvert fall spennende å se hvordan ben og rumpe er i morgen.

Nå blir det litt blogg-jobbing før jeg skal ut for å feire verdens beste Chahinez sin bursdag med middag og kino! Kos dere masse resten av dagen hjerter, xo.