fluffy

– PLAYING AROUND IN SOMETHING BORROWED –

God søndag hjerter, og happy valentine’s day ♡ Hvor fin er ikke denne jakken? Den er Ingrid sin, og jeg måtte bare låne den for å leke litt med. Grønnfargen er så lekker, og jeg er helt forelsket i den. Halve garderoben hennes ligger utover stuen her nå, ettersom vi egentlig skulle en tur ut på byen i går og jeg elsker hvert eneste plagg. Ingrid er en av de personene jeg får mest inspirasjon fra, og det er så deilig å være rundt slike mennesker.

Nå skal vi snart plukke opp kjæresten og dra tilbake til Skedsmokorset. Det er jo morsdag i dag også, og som den mammadalten jeg er, så må jeg nesten se mamma i dag. Derfor blir det lunsj hjemme hos mor og far, før kjæresten og jeg skal tilbake til byen for datenight.

Håper dere får en super dag i dag med nære og kjære ♡ Kos dere masse