IMG_1725IMG_1727

– S O U L M A T E S –

Enkelte personer får man et helt spesielt forhold til, og når dette er venninner så kaller man de BF eller BFFFFFFF som jeg introduserer min som. Min bestevenninne er en person jeg er helt fortrolig med, som jeg kan snakke med om absolutt alt. Det kan være dypere ting som ingen andre enn hun vet om, det kan være ting jeg er redd for eller helt uviktige ting som bare vi syns er morsomme. Hun stiller alltid opp, og er den eneste jeg klarer å være sosial med når jeg er ordentlig sliten. Hun er også den jeg sender snap til når jeg er usikker på antrekk eller klær jeg vurderer å kjøpe.

Det er en person jeg ikke klarer å være sint på i mer enn 30 min før det blir borte av seg selv uansett hva det skulle være. Min bestevenninne gjør alt bedre, bare ved å være tilstede. Hun kan få meg til å føle meg hjemme uansett hvor jeg er, og gir meg mye trygghet. Vi har helt utrolig mange hysterisk morsomme minner, og vi kunne nok fylt en hel dag med å bare snakke om alt det dumme vi har gjort sammen.

Min bestevenninne fortjener et eget innlegg som minner henne på hvor fantastisk hun er. Og hvor viktig hun er for ikke bare meg, men alle rundt henne. Håper du får en fantastisk dag, BFF ♡