ss s

– MY TEENY, TINY WORKPLACE –

Hvem skulle tro at det var så vanskelig å innrede en så liten leilighet? Vel, ikke jeg i hvert fall. Når stue/kjøkken/det-eneste-rommet-bortsett-fra-soverommet er helt firkantet, så er det mer utfordrende enn jeg hadde sett for meg. Det er liksom måte på hvor mye man får plassert langs veggene, og det er heller ikke stort nok til å kunne plassere ting midt i rommet. Derfor blir jeg overlykkelig når jeg finner små, nyttige møbler som kan plasseres inn her. Ettersom det er så liten plass, så ble det et kombinert skrivebord og spisebord som er uttrekkbart. Jeg vurderte lenge om jeg skulle gå for en løsning med plate som henger på veggen, men fant ut at noe som dette passet bedre til mine bruksområder. Bordet er fra IKEA, og dere finner det her.

I dag kommer Ingrid til meg for sleepover igjen, noe som blir utrolig koselig! Vi har store planer om å få gjennomført en treningsøkt i morgen før jobb, så det blir veldig gøy. Jeg syns det er mye bedre å trene med andre, da kan man liksom ikke snike seg unna hat-øvelsene. I tillegg så er jeg litt pinglete til å prøve nye øvelser når jeg er alene, så det er en perfekt anledning til å teste ut nye ting. Sånn ellers så blir det nok en ganske rolig kveld på oss i kveld, med middag og tv-titting.

Håper dere får en strålende dag hjerter ♡