sponset produkt

IMG_1542

Ved juletider fikk jeg jo en veldig fin goodiebag fra Kalisi Skandinavia med litt produkter jeg skulle få teste. Et av produktene som jeg aldri trodde at jeg skulle trenge har nå blitt min beste venn mot ugly-day-two-hair.

Håret mitt er veldig glatt og det finnes ikke det minste tegn til fall i det, så derfor tenkte jeg at denne Stright & Smooth sprayen fra GHD kom til å bli liggende ubrukt. Jeg har aldri i mitt liv tatt så feil, for denne er virkelig magisk! Jeg har en utrolig dårlig vane med å sove med «dott». Selv om håret mitt er plagsomt glatt og rett, blir det selvfølgelig merker etter strikken og jeg syns alltid håret mitt ser helt forferdelig ut etter det. Men her ser dere redningen, etter et par spray med denne så er alle merker etter strikk borte, håret ser sunt og fint ut, og lukter fantastisk godt!

Dette er virkelig en spray ALLE jenter bør ha i skapet, jeg tror de fleste kommer til å bli like glad i den som det jeg er.

Er det noe av dere som har testet den ut? ♡