rosessroses

FAKE ROSES, YOU NEVER LET ME DOWN –

Jeg har jo vist frem disse rosene både en og to ganger på bloggen tidligere, men nå etter noen uker så må jeg bare si at jeg elsker de. Det å ha falske blomster er kanskje litt tabu, men herregud, det er jo helt fantastisk! Det er som å være i et trygt, fast forhold. Man slipper å gå rundt å være nervøs for at dette er siste dagen man ser de, om de har forsvunnet dagen etter. Og så kommer prosessen med å bytte de ut, og gå rundt å være nervøs igjen. Hehe, kanskje ikke min beste sammenligning, men dere skjønner kanskje hva jeg mener? Blomster gjør jo virkelig noe med et rom, og når man først er fornøyd, så er det godt å kunne ha de over en lenger periode.

Her om dagen kjente jeg virkelig på at jeg trives i leiligheten min. Og da mener jeg virkelig trives. Det føles som hjemme, og det er en utrolig god følelse. Leiligheten vokser på meg dag etter dag, i takt med at ting blir som jeg ønsker at det skal være. Tidligere i uken hadde vi en liten dugnadskveld her, hvor A og hele familien kom for å hjelpe til. Jeg setter så stor pris på at jeg har så snille mennesker rundt meg som stiller opp uansett hva det skulle være. Leiligheten hadde ikke vært halvparten så fin som den er nå i mine øyne om det ikke hadde vært for dere, så tusen takk ♡