IMG_2456IMG_2450

– SO IN LOVE WITH THIS COLOR –

Jeg er så forelsket i den nye gellakken. Fargen ligner veldig på Chanel 505 particulière som jeg var helt avhengig av i en periode for noen år siden. Jeg har savnet å ha noe som er mellom sort og hvitt, da jeg syns sort ofte blir litt for mørkt for meg, mens hvitt passer best om sommeren. Denne er helt perfekt, og helt klart en ny favoritt. Fargen heter In the Shade, og er fra SensatioNail og Vita. Dere finner den her.

Hvordan har helgen deres vært? Min var veldig morsom, og da klokken ringte i dag tidlig hadde jeg mest lyst på en til søndag, hehe. Det er jeg vel ikke alene om? Lørdagens festligheter tok på, men det var det virkelig verdt. Leiligheten er full av bevis på at det var en morsom kveld i hvertfall, så etter jobb i dag blir det en ordentlig vaskeøkt.

Ønsker alle en fantastisk mandag ♡