IMG_2461


– SAY HELLO TO MY NEW FRIEND –


Endelig kom denne lille saken i posten, og på lørdag fikk jeg brukt den for første gang. Fargen er litt mørkere, men lilla-isj, og den var så fin til det helsorte antrekket jeg hadde! Jeg går jo altfor ofte i sort, så da passer det fint med noe som bryter litt opp. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen bilder av lørdagens antrekk da det ble litt heltisk før vorset, men jeg lurer på om jeg skal ta det på igjen for å få tatt noen bilder av det. Perfekt dra-ut-antrekk nå som det er litt kaldt å gå i kjole.

Etter jobb i dag venter nok en IKEA tur, denne gangen med kjæresten og en kompis. Jeg skal aldri igjen si at jeg håper det er siste turen, for jeg tror faktisk aldri jeg blir ferdig der, hehe. I dag skal jeg endelig få kjøpt speil! Frem til nå har jeg kun hatt speil på badet, så det blir godt å få et ordentlig stort speil til gangen. Jeg krysser fingrene for at det blir fint, og så skal dere selvfølgelig få se når alt er oppe.

Ha en fin dag alle sammen ♡