IMG_2556

Jeg har i løpet av de siste årene alltid tatt vare på de fine eskene som har fulgt med når jeg har handlet. Dette er noe jeg setter stor pris på nå, for de gjør seg utrolig godt som dekorasjon, både i garderoben og ellers i leiligheten. Jeg mangler jo fortsatt å pakke ned 70% av rommet mitt hjemme hos mamma og pappa, og jeg skjønner ikke hvordan jeg kan ha hatt plass til alt på det lille rommet. Jeg har jo ikke sjans til å få inn alt her! I hvert fall ikke slik ting er nå, med minimalt med skapplass. Det blir nok bedre når veggskapene som jeg skal ha over sengen kommer på plass, men akkurat nå står de fortsatt i gangen uåpnet i eskene sine. Det får nesten bli et prosjekt til neste uke.

IMG_2560

I kveld skal jeg i bursdag til en venninne. Jeg hører rykter om tapas, så jeg gleder meg veldig! Før dette skal jeg prøve å lure med lillesøster en tur på senteret. Selv om jeg ble temmelig lei Strømmen Storsenter da jeg jobbet der, så må jeg si at jeg begynner å savne det å kunne gå på et litt roligere senter med alt man trenger av butikker. I Oslo føler jeg at ting er mer spredt, og det er ofte altfor mye folk overalt. Jeg må si at jeg trives bedre med å kunne gå inne i varmen og få gjort alt jeg skal på et sted.

IMG_2556

Nå frister mamma med en ny, spennende frokost her. Om den faller i smak så kommer jeg garantert til å dele den på bloggen. Det er en type over-natten-grøt med både havregryn og chiafrø, så det skal bli gøy å prøve. Jeg har også store planer om å begynne å lage chiapudding igjen. Det er helt perfekt som frokostmat, dessert eller mellommåltid og ikke minst er det utrolig godt. Dessuten kan man lage det med akkurat hva man ønsker av smaker og toppe det med hva man vil! Ikke dumt, eller hva?

Ha en strålende dag! ♡