Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

– BEAUTY TIPS OF THE DAY –

 

Vichy’s Thermal Spa Water is naturally infused with 15 beneficial minerals + antioxidants to protect skin from harsh envrionmental irritation, strengthening its natural defenses and accelerates cellular renewal.


Jeg tenkte jeg skulle dele et lite tips til en genial liten sak som jeg har lagt min elsk på. Nemlig Vichy sitt spa water. Om sommeren går disse sprayboksene ned på høykant, men de er fast innventar i baderomsskapet resten av året også. Apotekene pleier gjerne å ha 30-40% på alt fra Vichy i perioder, så da kjøper jeg gjerne med meg 2-3 stykker slik at jeg har. De gir rett og slett en helt fantastisk frisk og ren følelse, og jeg pleier alltid å spraye ansiktet  etter jeg har fått fjernet dagens sminke og renset ansiktet. Prisen ligger vel på rundt 39,- og det syns i hvert jeg at de er verdt ♡