Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset


FAVORITE SUNNIES FROM CHANEL –


 Jeg tenkte at det kanskje kunne være morsomt om jeg viste frem favoritter innenfor ulike kategorier fremover. Og ettersom solbrillene lå på bordet her om dagen så tenkte jeg at jeg kunne starte med de.

Selv om jeg forelsket meg helt i solbrillene fra Prada som ble med meg mot Trondheim i slutten av sommeren i fjor, så er kjærlighet mer enn forelskelse som Gaute så fint sier i sangen sin. Jeg tror ikke at noen solbriller noen gang kan slå disse fra Chanel ned fra førsteplassen, og jeg er ganske sikker på at de kommer til å følge meg i en lang stund. De er så enkle og stilrene, og er noen av de eneste solbrillene som jeg føler at jeg kler sånn passe. Hehe. Dessuten så føler jeg at glassene gjør slik at øynene virkelig slapper av, og det har jeg ikke opplevd med noen andre solbriller før. Det kan kanskje være fordi det er polaroid glass, uten at jeg skal si det helt sikkert. Fine og gode er de i hvert fall, og helt klart mine favoritter i samlingen!

Hvilken favoritt vil dere se neste gang?

Ha en fin fredag alle sammen ♡