Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


– QUALITY TIME WITH THE FAMILY –


På lørdag hadde vi en skikkelig koselig dag. Vi dro ganske tidlig inn til Oslo hvor vi tittet litt i butikker og handlet litt. Jeg fikk kjøpt to ting som har stått på listen min over må-ha plagg til våren og sommeren. Dere skal selvfølgelig få se så fort jeg har knipset bilder! Videre dro vi til Ekebergrestauranten for å spise god lunsj og drikke et glass vin. Utsikten over hele Oslo er virkelig fantastisk derfra, jeg vil anbefale alle som ikke har vært der å ta turen opp dit. Selv har jeg planer om å ta med A dit så fort det blir litt varmere ute.

Nå er vi på vei inn til leiligheten for å fikse litt! Håper dere får en fin siste påskedag ♡