Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


– WEEKEND IS ALWAYS A GOOD IDEA –

 

I går tenkte A og jeg at vi skulle feire litt med god mat og noen glass vin. Ikke bare fordi det er helg, men A fikk ny jobb i går som han skal ha ved siden av studiene, og det må selvfølgelig feires! Så på menyen i går stod det indrefilet, masse gode grønnsaker og selvfølgelig béarnaisesaus. Det er det beste noen kan servere meg, så jeg koste meg ordentlig! Jeg er utrolig glad for at jeg har en kjæreste som er så flink på kjøkkenet, uten han så ville det blitt en veldig brå overgang å flytte ut. Både mamma og pappa lager fantastisk god mat, så jeg velger maten deres over restaurant 9 av 10 tilfeller. Mens jeg velger take-away over min egen i hvert fall 6 av 10 tilfeller, hehe. Nå høres det ut som at jeg er en dårlig kokk, men jeg er faktisk veldig flink når jeg har lyst altså. Det er bare det at jeg syns det er fryktelig kjedelig å stå flere timer på kjøkkenet, for å så spise det hele opp på 15-20 min. I hvert fall om det kun er til meg selv. Er jeg alene om det? Hehe.

I dag er det jobb etterfulgt av nok en koselig kveld med god mat som står på planen hos meg. Håper alle får en strålende dag, og ikke minst helg! ENJOY