IMG_4440

IMG_4458


– WITH THE RIGHT PAIR OF SHOES, ANYTHING IS POSSIBLE –


Selv om vi har hatt noen grå dager nå den siste tiden, så er det vår i luften, og ingenting gleder meg mer. Men det vet dere jo fra før, jeg maser jo om det hele tiden! Hehe. I påsken pakket jeg med meg litt mer av garderoben for å ta med tilbake til leiligheten, og da hovedsaklig vårtøy og lettere sko. I dette lasset var det flere favoritter som gjemte seg, og en av de var disse. Jeg virkelig elsker ballerinaskoene fra Tory Burch. Jeg skulle gjerne hatt de i alle farger, og øverst på listen er et par i knall rosa som jeg dessverre ikke ser at de har i år. Dette paret ligger fortsatt ubrukt i esken sin, mens mitt første par snart synger på siste verset. De er rett og slett brukt opp, og det sier litt om hvor mye jeg elsker de. Er de ikke fine?

I går led jeg av forferdelig lakenskrekk! Altså, jeg klarte ikke å gå i seng. Jeg tror rett og slett at jeg var så sliten og trøtt at jeg hadde mest lyst til å bli på sofaen resten av natten. Til slutt kom jeg meg heldigvis i seng, og sovnet så fort hodet traff puten. Dagen i dag startet ikke så tungt som jeg fryktet i går, og det var deilig! Nå er jeg klar for en ny, fantastisk dag og alt den har å by på. Ha en strålende dag alle sammen ♡